Komisyon indirimi en çok olan referans kodları.
Partnerliğimiz olduğu için en indirimli komisyon indirimleri burada.

Gate.io Referans kodu:

VFgRBF4K %30 vadeli, %30 spot işlemlerde komisyon indirim kodu. Bu kodu gate io kayıt sayfasında kayıt olmadan önce referans kodu bölümüne girip kayıt olunuz. Sonradan referans giremiyorsunuz bilginize.

Bitget referans kodu :

ptou0924 Bu kod bitget borsasında hem vadeli hem de spot işlemlerde %20 komisyon indirimi sağlıyor. Partnerliğimiz olduğu için en fazla bu şekilde ayarlanabiliyordu. Normal kullanıcılar sadece spot indirim ve %10 indirim veriyor. Aynı şekilde kodu kayıt olmadan önce referans kodu kısmına yapıştırmayı unutmayın.

Mexc Referans kodu :

mexc-refcode Yine Mexc de partnerliğimiz olduğu için %50 Komisyon indirimi sizlerle hem vadeli işlemler hem de spot işlemlerde sizinle. Üstteki kodu kayıt olurken referans kısmına girmeyi unutmayın.

Bitget Referans Kodu

Bitget Kripto Para Borsası Nedir?

En kazançlı Bitget referans kodu buradan ulaşabilirsiniz Partner olduğumuz için hem spot işlemlere hemde vadeli işlemlere şuan enfazla indirim bitget borsasında %20 emin olabilirsiniz bu oran artırılırsa bizde artıracağız. partner.bitget.com/bg/ptou09241661984448897 bu linkle girebilirsiniz ya da ptou0924 bu kodu referans kodu kısmına yapıştırabilirsiniz.

Bitget kripto para borsası Singapur’da kurulmuş bir para borsasıdır. En çok güvenilen borsalar arasında yer aldığı bilinmektedir. Lisanslı bir borsadır. Avustralya, Kanada ve Amerika gibi sayılı ülkelerde lisanslı olarak hizmet vermekte olan borsa aynı zamanda hızlı bir borsadır. Basit ve kullanışlı bir ara yüze sahiptir. Bitget kripto para borsasının en önemli özelliklerinden biri birçok ülkeyle sponsorluk anlaşması yapmış olmasıdır. Türkiye’de ise Galatasaray Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşması yapmıştır. Bitget kripto para borsasında yüzlerce kripto para birimi kullanıcılara sunulmaktadır. Tüm kullanıcılar hem siteden hem de uygulamadan kolayca platforma ulaşabilmektedir. CEO’su Sandra Lou ve Baş Satış sorumlusu Intae Song’dur.

Bitget Borsası Ne İşe Yarar, Nitelikleri Nelerdir?

Bitget kripto para borsasının 2023 yılında 2 milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır ve her geçen gün platforma üye olan kullanıcı sayısı artış göstermektedir. Ocak 2022 yılında tüm kripto para borsalarına nazaran en yüksek işlem hacmine ulaşmış bir borsadır. Kullanıcılarına kripto para alım ve satım işlemlerinde düşük komisyon ücretleri sunmaktadır. Bitget kripto para borsasının mobil uygulaması hem Android hem de iOS kullanıcıları tarafından basit bir şekilde kullanılabilmektedir. Bitget borsası hem yeni kayıt olan kullanıcılar hem de deneyimli kullanıcılar için oldukça uygun bir borsadır ve çeşitli avantajlar ve kolaylıklar sunmaktadır. Bitget borsasının kendine ait ticaret platformu da bulunmaktadır. Kullanıcılar hem sitesinden hem de mobil uygulamasından kripto para alım ve satımı gerçekleştirebilmektedir. Bitget, gerçek bir HTTPS bağlantısına sahiptir. Kullanıcılar için oldukça güvenilirdir. Kullanıcıların her hakkı saklıdır. Güvenliğe oldukça önem veren bir platformdur. 200 milyon dolarlık bir koruma fonuna sahiptir.

Bitget kripto para borsası işlem hacmi bakımından şimdiki verilere göre ilk üç kripto para borsası arasında yer almaktadır. Hızlı ve kolay bir arayüze sahiptir. Üyelerine 7/24 canlı destek hizmeti sunmaktadır. Gelişmiş ve halen de kendini geliştirmekte olan borsalardan birisidir. Borsaya yeni üye olan kullanıcılar zahmet etmeden pasif gelir elde edebilmektedirler. Kullanıcılar bir sorunla karşılaştıklarında her saat her dakika basit bir şekilde canlı destek hizmetine ulaşabilmekte ve sorunlarını kısa süre içerisinde çözebilmektedirler. Kullanıcı mağdur edilmemektedir. Kullanıcılar kayıt olurken kimlik doğrulama işlemleri oldukça kolay yapılmaktadır.

Bitget Referans Programı Nedir?

Bitget kripto para borsası ilk referans programını 2022 yılının Nisan ayında başlatmıştır. İşlem bonusu ödülleri vererek başlatmıştır. Bitget referans programı, kullanıcıların arkadaşlarını Bitget kripto para platformuna katılmaya ve platformda işlem yapmaya davet edenleri ödüllendirmeyi amaçlayan bir programdır. Ne kadar referans veren kişi var ise referansı veren kişi o kadar ödül kazanmaktadır.

Bitget kripto para borsası referans sistemi oldukça basittir ve basit koşullara sahip bir sistemdir. Çok yönlüdür ve hızlıdır. Fakat, referans veren kişi bir Bitget hesabı açarken referans bağlantısını veya kimliğini nasıl kullanacağını söylemelidir.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir