Komisyon indirimi en çok olan referans kodları.
Partnerliğimiz olduğu için en indirimli komisyon indirimleri burada.

Gate.io Referans kodu:

VFgRBF4K %30 vadeli, %30 spot işlemlerde komisyon indirim kodu. Bu kodu gate io kayıt sayfasında kayıt olmadan önce referans kodu bölümüne girip kayıt olunuz. Sonradan referans giremiyorsunuz bilginize.

Bitget referans kodu :

ptou0924 Bu kod bitget borsasında hem vadeli hem de spot işlemlerde %20 komisyon indirimi sağlıyor. Partnerliğimiz olduğu için en fazla bu şekilde ayarlanabiliyordu. Normal kullanıcılar sadece spot indirim ve %10 indirim veriyor. Aynı şekilde kodu kayıt olmadan önce referans kodu kısmına yapıştırmayı unutmayın.

Mexc Referans kodu :

mexc-refcode Yine Mexc de partnerliğimiz olduğu için %50 Komisyon indirimi sizlerle hem vadeli işlemler hem de spot işlemlerde sizinle. Üstteki kodu kayıt olurken referans kısmına girmeyi unutmayın.

Gate io referans kodu

Gate.io Nedir?

Gate io referans kodu şuan piyasadaki en üst seviye referans kodudur. Şuan spot ve vadeli işlemlerde komisyon indirimi yapan yok partner olduğumuz için bizde hem spot hemde vadeli işlemlerde %30 komisyon indirimi sağlıyoruz. indirim kodu : www.gate.io/signup/VFgRBF4K?ref_type=103 yada referans bölümüne gate-referans yazabilirsiniz.

Gate.io, kripto para borsalarından biridir. Kuruluşu diğer borsalara göre daha eskidir. Lin Han tarafından Çin’de kurulmuş bir kripto para borsası olan Gate.io 2013 yılında kurulmuştur. Daha sonra merkezini ABD’ye taşımıştır. Gate.io para borsası 2017 yılına kadar Bter ismiyle hizmet vermiştir fakat daha sonra adın Gate.io olarak değiştirmiştir. 2017 yılından sonra iyice büyüyen şirket tanınır hale gelmiştir.

2015 yılında site saldırıya uğramıştır ve 700’e yakın BTC kaybı yaşamıştır. Gate.io kripto para borsası 2020 yılında CER tarafından en güvenilir olan kripto para borsası seçilmiştir. Diğer borsalara oranla siber güvenlik puanı en yüksek borsalardan biridir. Kullanıcı güvenilirliği ileri düzeyde bir borsadır. Kullanıcılara ait olan tüm bilgiler soğuk depolama cüzdanlarında korunmaktadır. Gate.io kripto para borsası yüksek güvenlik önlemlerine sahip borsalardan biridir.

Gate.io Ne İşe Yarar?

Gate.io tüm kullanıcıların rahatlıkla kripto para alım-satımı yapabileceği bir borsadır. Her gün daha da büyümekte olan borsa güvenilir ve hızlı bir borsadır. Kullanımı oldukça basittir. 2010 yılında 12 milyon barajını geçmiş bir borsadır.

Gate.io Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Gate.io kripto para borsasının avantajlarından en önemlisi güvenilir bir borsa olmasıdır. Yüksek güvenlik ve yüksek hıza sahip sayılı borsalardandır. Ticaret puanı ve hacmi oldukça yüksektir. Bir kripto para borsasından diğer kripto para borsasına yapılan işlemlerde komisyon oranı diğer kripto para borsalarına göre oldukça düşüktür. İçerisinde birçok farklı coin çeşidi bulunduran Gate.io kripto para borsasının kullanımı oldukça kolaydır ve kolay bir ara yüze sahiptir. Kullanıcılarına özel 7/24 canlı destek hizmeti vermekte ve sorun yaşayan kullanıcılara kısa sürede dönüş yapılmaktadır. Birçok alt hesap oluşturulabilmektedir. Sunmuş olduğu işlemler arasında kalıcı sözleşmeler, spot ve kaldıraçlı işlemler, kripto satın alma, kripto yatırımı yapma, gate.io finance gibi seçenekler yer almaktadır. Bunlarla birlikte yüksek kripto para birimi sayısı, düşük ücretleri vardır ve işlevselliği oldukça yüksek bir kripto para borsasıdır.

Gate.io kripto para borsasının dezavantajları arasında bazı para birimlerinin desteklenmemesi yer almaktadır. Birçok dilde canlı desteğe sahip olmasına rağmen Türkçe canlı desteğe sahip bir kripto para borsası değildir. Bunlarla beraber para çekme limitleri oldukça düşüktür. Para çekme işlemlerinde karışık bir yapısı bulunmaktadır. Ara yüzü yeterli değildir ve kullanıcılar için oldukça karışıktır.

Gate.io Referans Kodu Hakkında Bilgi

Gate.io referans kodu, Gate.io kripto para borsasında yapılan her türlü alım ve satım işlemlerinde kullanıcıya komisyon indirimi sağlamaktadır.

Gate.io Değerlendirme

Gate.io kripto para borsası genel itibariyle kullanıcılarından tam not almaktadır. Oldukça güvenli, hızlı ve basit bir uygulamadır. Kullanıcı dostu bir uygulamadır. Kullanıcılarına her türlü alternatifi sağlamakta ve güven veren bir platformdur.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir