Komisyon indirimi en çok olan referans kodları.
Partnerliğimiz olduğu için en indirimli komisyon indirimleri burada.

Gate.io Referans kodu:

VFgRBF4K %30 vadeli, %30 spot işlemlerde komisyon indirim kodu. Bu kodu gate io kayıt sayfasında kayıt olmadan önce referans kodu bölümüne girip kayıt olunuz. Sonradan referans giremiyorsunuz bilginize.

Bitget referans kodu :

ptou0924 Bu kod bitget borsasında hem vadeli hem de spot işlemlerde %20 komisyon indirimi sağlıyor. Partnerliğimiz olduğu için en fazla bu şekilde ayarlanabiliyordu. Normal kullanıcılar sadece spot indirim ve %10 indirim veriyor. Aynı şekilde kodu kayıt olmadan önce referans kodu kısmına yapıştırmayı unutmayın.

Mexc Referans kodu :

mexc-refcode Yine Mexc de partnerliğimiz olduğu için %50 Komisyon indirimi sizlerle hem vadeli işlemler hem de spot işlemlerde sizinle. Üstteki kodu kayıt olurken referans kısmına girmeyi unutmayın.

Cante 25.07.2023 analiz ÇAN2 TERMİK A.Ş.

Cante 25.07.2023 analiz ÇAN2 TERMİK A.Ş. hisse senedi büyük düşüş yaşıyor ama düşüşler yatırım için bir fırsattır. Anlatacaklarım kendi şahsi düşüncem ve yol haritamdır Yatırım tavsiyesi değildir.
16 seviyeleri şuan için dip nokta gözükmekte. Altına düşerse 15.13 seviyelerinden dönüş yapacağını düşünmekteyim toplayarak alım yapacağım. Yazdıklarım burada dursun tarihe not düşelim. Çan2 Termik santrali yenilenebilir enerji ile üretim yapmadığı için komür ile üretim yapıldığı için çok yükseliş yapamadı. Şuan çıkmış hisse senetleri yanında yatırıma değer kaliteli bir şirket olduğunu düşünüyorum. İstediği çıkışı elde edememesi aslında benim için daha artı bir durum.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir