Komisyon indirimi en çok olan referans kodları.
Partnerliğimiz olduğu için en indirimli komisyon indirimleri burada.

Gate.io Referans kodu:

VFgRBF4K %30 vadeli, %30 spot işlemlerde komisyon indirim kodu. Bu kodu gate io kayıt sayfasında kayıt olmadan önce referans kodu bölümüne girip kayıt olunuz. Sonradan referans giremiyorsunuz bilginize.

Bitget referans kodu :

ptou0924 Bu kod bitget borsasında hem vadeli hem de spot işlemlerde %20 komisyon indirimi sağlıyor. Partnerliğimiz olduğu için en fazla bu şekilde ayarlanabiliyordu. Normal kullanıcılar sadece spot indirim ve %10 indirim veriyor. Aynı şekilde kodu kayıt olmadan önce referans kodu kısmına yapıştırmayı unutmayın.

Mexc Referans kodu :

mexc-refcode Yine Mexc de partnerliğimiz olduğu için %50 Komisyon indirimi sizlerle hem vadeli işlemler hem de spot işlemlerde sizinle. Üstteki kodu kayıt olurken referans kısmına girmeyi unutmayın.

Mexc Referans Kodu

Mexc Referans Kodu : mexc-refcode

Mexc Kripto Para Borsası Nedir?

Mexc kripto para borsası, kullanıcılarına kripto para ve token alım ve satım işlemlerinde oldukça düşük ücretler ve düşük komisyon sunarak üyelerinin tasarruf edebilmelerine karşı çeşitli imkanlar sunmakta olan güvenilir bir platformdur. Bununla birlikte Mexc borsası yeni listelenecek kripto para için önceden satış fırsatları sunarak kullanıcıların erken vakitlerde yatırım yapabilmelerine olanak sağlar.

Mexc kripto para borsası, kripto para sektöründe yeni olan birçok borsa ve coini ilk listeleyen borsalardan biri olması sebebiyle öne çıkmaktadır. Bu kripto para borsası birçok ülkede lisansı ve lisans başvuruları bulunan bir borsadır. Bu sayede kullanıcılarının güvenli bir ticaret gerçekleştirmelerine olanak sağlamaktadır.

Mexc Borsası Avantajları Nelerdir?

Mexc kripto para borsası düşük işlem ücretlerine ve düşük komisyonlara sahip olması bakımından kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir borsadır. Bu sayede kullanıcılar daha fazla kazanç elde etmektedirler. Mexc borsası yeni listelenen kripto para ve tokenler için ön satış imkanı da sunmaktadır. Bu sayede platforma üye olan kullanıcılar yüksek getiri sağlayabilecek projelere erken yatırım yapma fırsatı elde etmektedirler. Mexc kripto para borsası diğer ülkelerde lisansa sahiptir ve birçok lisans başvurusunda bulunmuştur. Bu durum borsanın daha çok kullanıcı tarafından tercih edilmesine, güvenilir olmasına ve şeffaflığını arttırmasına yardımcı olmuştur. Aynı zamanda geniş token ve geniş kripto paraya sahiptir. Birçok farklı projeyi listelemektedir. Bu durum üyelerin seçeneklerini arttırmıştır. Borsa aynı zamanda marjinal işlem, DeFi, ETF ve stake gibi diğer hizmetleri de bünyesinde barındırır. Bu durum ise üyelerin farklı yatırım stratejilerini uygulamalarına ve kripto para piyasanın farklı alanlarında işlem yapmalarına olanak tanır. Tüm bunlarla birlikte kullanıcı dostu bir ara yüze sahiptir. Bu da yeni başlayan yatırımcıların veya deneyimli yatırımcıların kolay bir şekilde işlem yapmasına olanak sağlamıştır.

Mexc Borsası Nasıl Kullanılır?

Mexc kripto para borsasını kullanmak için öncelikle bir hesap açmak gerekmektedir. Mexc borsasına kaydınız yoksa sizler komisyon indirimli kayıt linki ile borsaya kaydınızı gerçekleştirebilir ve olanaklardan yararlanmaya başlayabilirsiniz. Telefon numarası veya e-posta ile kayıt seçeneklerinden sonra kullanıcı şifre belirleyerek kaydını tamamlayabilmektedir. En son olarak e-posta girilerek e-posta doğrulaması gerçekleştirilmektedir. Hesaba giriş yapılarak kimlik doğrulama işlemi tamamlanmaktadır. Kimlik doğrulama işlemi zorunludur.

Mexc Borsası Dezavantajları

Mexc kripto para borsasında hızlı satın alma için sınırlı sayıda kripto para birimi bulunmaktadır. Fiat para çekme bünyesinde barındırmamaktadır. Mexc Global, merkezi bir kripto varlık alım ve satım platformudur. 2018 yılında Seyşeller merkezli olarak kurulmuş bir platformdur. Mexc Global, 70’den fazla ülkede 6 milyondan fazla üyeye hizmet vermekte olup güvenilir bir uygulama ve sitedir.

Mexc Borsası Referans Hakkında Her Şey

Referans kodunu kullanarak Mexc kripto para borsasında kaydolarak alım ve satım işlemlerinde %30 referans indirimi kullanıcılara sunulmaktadır. %30 komisyon indirimini etkinleştirmek için, kayıt işlemini tamamladıktan sonra ücret ayarlarına gidilir ve MX kullanarak ücret ödeme seçeneği de etkinleştirilir bu işlemler sonucunda toplamda ödenecek olan komisyon oranı %30 düşmektedir.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir